SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK
A
HUNGARIAN INTERLINE CLUB HONLAPJÁNA Hungarian Interline Club küldetése

A Magyarországon működő légitársaságok alkalmazottai, illetve általában a légiközlekedési iparágban dolgozók, továbbá a IATA engedéllyel rendelkező, repülőjegyet értékesítő utazási irodák alkalmazottai közötti szakmai összetartozás és barátság szellemiségének ápolása.

A szabadidő személyiséget gazdagító, pihentető eltöltésében segítséget nyújtani kulturális, rekreációs, sport és egyéb programok, rendezvények szervezése révén.


A Hungarian Interline Club működésének főbb szabályai


A Klubtagság ismérvei:
  • Minden, Magyarországon működő légitársaság, valamint más, a légiközlekedési iparágban működő cég, illetve szervezet, továbbá a IATA utazási irodák alkalmazottja a Klub tagja lehet, aki hazánkban vagy ezek külföldi kirendeltségén, képviseletén dolgozik, nemzeti hovatartozásától, életkorától, munkahelyi beosztásától függetlenül.

  • Tag lehet minden, Magyarországon működő légitársaság, valamint más, a légiközlekedési iparágban működő cég, illetve szervezet, továbbá a IATA utazási irodák nyugdíjasa, aki az adott cégnél, illetve szervezetnél dolgozott, vagy jelenleg nyugdíjasként ott dolgozik.

A Klub aktív a következő területeken:
  • A partner légitársaságok segítségével un. "Interline" túrákat szervez a legjobb feltételekkel, elsőbbséget biztosítva a tagoknak.

  • Kirándulásokat szervez belföldön és külföldön autóval, autóbusszal, vonattal.

  • Sport-programokat szervez, amellyel segíti a szabadidő tartalmasabb eltöltését.

  • Fehér asztal melletti találkozókat szervez, erősítve a tagok kollegiális és baráti összetartozásának érzését.

  • Estélyt szervez, amely alkalom a klub pénztárának feltöltésére.

  • A tagság körében közzéteszi, illetve népszerűsíti a WACA, valamint a külföldi partner interline klubok által szervezett programokat, rendezvényeket, tagjai számára lehetővé teszi és segíti az ezeken való részvételt.A Klub szervezete: A Közgyűlés, mint az egyesület legfelsőbb szerve: A vezetőség tagjai: A Klub vezetősége:

A Klub bevételei:

A Klub távol tartja magát minden politikai, kereskedelmi és érdekvédelmi tevékenységtől.

A Hungarian Interline Club intenzíven tartja és ápolja a kapcsolatokat a külföldi interline klubokkal és az interline klubok nemzetközi szervezetével, a WACA-val.

Tagdíj: 2500,- Ft / év, amit a következő számlaszámra kell átutalni:

Monor és Vidéke Takarékszövetkezet,    Budapest, Üllői u. 399.
Számlaszám:  65100118-11279787-00000000

(A közlemény rovatba kérjük beírni: x.y (név) 2011. évi tagdíja)
Új tag esetén kérjük a Jelentkezési Lap kitöltését és Vezetőségnek történő megküldését.

excel  Jelentkezési lap letöltése